Giel, Theo en Roger RousseauWie zijn wij?

Rousseau Bouw BV is ontstaan uit het reeds in 1986 opgerichte aannemersbedrijf Erkamp-Rousseau. Op 31 december 1995 stopte mede-vennoot Erkamp BV met de bedrijfsvoering en werd op 1 januari 1996 Rousseau Bouw BV opgericht. Zodoende kon het voltallige personeel geruisloos mee overgaan naar Rousseau Bouw BV en bleef de totale vakkennis en vooral werkgelegenheid behouden.

Trots zijn wij erop dat Rousseau Bouw BV nu een typisch familiebedrijf is geworden met als nestor Giel Rousseau en zijn twee zonen, Theo Rousseau, die inmiddels directeur is en voornamelijk het buitengebeuren voor zijn rekening neemt, en Roger Rousseau, die zich bezighoudt met de bedrijfsadministratieve zaken.

Hiermede wordt tevens voor een goede continu´teit van het bedrijf gezorgd in deze specifieke bouwonderneming.


Verbouw, onderhoud en renovatie, deze werkzaamheden zijn in de bouwwereld een niet meer weg te denken werkgebied. Zo is ook Rousseau Bouw BV niet meer weg te denken bij de uitvoering van deze werkzaamheden in Maastricht en omgeving.

Als geen ander is Rousseau Bouw BV een partner op dit specialistisch terrein, meegegroeid met de markt en daardoor mede voorzien van een enorme knowhow en ervaring, die gekoppeld aan een zeer flexibele organisatie garant staat met al zijn multifunctionele medewerkers voor een probleemloze uitvoering van alle soorten projecten.

Hieronder een greep uit onze opdrachtgevers:
- woningcorporaties;
- Gemeente Maastricht;
- Gemeente Margraten;
- diverse Verenigingen van Eigenaren;
- Vesteda Management;
- onderhoud en verbouwingen voor diverse bedrijven;
- particulieren: inpandige verbouwingen zoals badkamers en keukens of aanbouwen en uitbouwen aan woningen.


Terug naar hoofdindex